This is us – Ny youtubekanal – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

This is us – Ny youtubekanal

Vi har gått och funderat på det här ett bra tag och nu har vi äntligen bestämt oss för att börja filma våran vardag så att vi får spara alla våra lyckliga stunder i videoform. Visst är det kul med bilder och text, men det blir så mycket mer levande i rörlig bild.

Mina föräldrar filmade väldigt mycket från när jag och min bror var små, när vi åkte på resor, när vi firade jul, födelsedagar och andra högtider. Detta tycker jag är otroligt kul att se på och att kunna gå tillbaka och minnas lyckliga tider från barndomen. Just precis det önskar vi också att göra så att våra barn kan gå tillbaka och se hur dom hade det när dom växte upp och även jag och M kan gå tillbaka och se när vi blir äldre på hur vårt liv sett ut tillsammans.

Och för att ha någonstans att lägga upp alla videos så har vi bestämt oss för att dela med oss av alla våra filmklipp på en Youtube-kanal.

“This is us” heter kanalen och videorna kommer alltså innehålla den lyckligaste och bästa tiden i våra liv. Det skulle betyda mycket om ni ville följa oss på våran videoresa genom att klicka “Subscribe” HÄR.

Tyck gärna till, tipsa och kommentera då vi är nya på det här och uppskattar konstruktiv kritik. Hoppas ni tycker att detta är lika roligt som oss!

Vi kommer att lägga upp minst en video i veckan, kanske fler. Som sagt, klicka gärna Subscribe om ni vill veta när nästa video kommer upp. 😉

Kramar Familjen

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.