Fjärilar i magen – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Fjärilar i magen

Phu, nu har jag äntligen kommit hem efter en rätt så tuff arbetsdag. Vi har flugit upp och ner ett X antal gånger och min hjärna känns rätt så utkörd för tillfället. Dessutom så har jag sån extrem pollenallergi så att mina ögon har svullnat, näsan är helt igentäppt och jag känner mig nästan lite febrig. Så ikväll ligger jag raklång i soffan tills det är läggdags..

Tyvärr så är inte mina pojkar hemma så mitt stora hus känns väldigt tomt och det känns inte så jättekul att ställa sig och laga middag till sig själv. Klockan är sju och det är nu som vi i vanliga fall lägger barnen. Lustigt det där hur annorlunda man ser på tid och så när man är helt själv.

rolex

På tal om tid så är jag så otroligt förtjust i min Rolex Datejust som jag fick av min man. Det är verkligen en perfekt present för varje gång jag ska se vad klockan är så tänker jag på M. Vi har varit tillsammans i lite mer än fem år och vi har varit med om så otroligt mycket tillsammans, men trots det så har jag fortfarande fjärilar i magen. Jag är så tacksam och lycklig över att jag funnit min själsfrände och jag hoppas att jag får känna så här starkt för honom för alltid.

Nä, nu kurrar det i magen, tror det får bli fryspizza idag och glass till efterrätt. Förresten så vill jag tacka för all positiv respons vi fått på vår video! Om ni har missat den så kan ni se den HÄR.

Nästa video kommer upp efter helgen och så som det ser ut nu så kommer det att komma minst en video i veckan, ibland två och under vår resa till Portugal kommer vi lägga upp videos ännu oftare. Vill du hålla dig uppdaterad på exakt när en ny video släpps så kan du klicka    😉

Kram och godkväll, S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons