Ett litet kalas – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Ett litet kalas

Igår var mina pojkar på kalas hemma hos sin min mans bror som fyllde 30 år! GRATTIS Niklas på din födelsedag som är idag! 🙂

Jag var ju, som sagt, inte där så därför har jag lite svårt att berätta vad dom gjorde, men tänkte att jag kunde lägga upp lite bilder som jag hittade på kameran från dagen igår. Så här kommer ett litet bildregn:

Visst ser det ut som att det var ett mysigt kalas med massa lek för kusinerna. Stunder som dessa blir jag lite ledsen över att jag ibland missar. Men sånt ær livet, ibland passar det och andra gånger passar det inte.

Jag kom precis hem från min läkare förresten. Jag fick en kortisonspruta i rumpan så nu ska nog pollenallergin snart försvinna får vi hoppas!

Förresten!! Glöm inte att vara med i tävlingen där ni har möjlighet att vinna en barnvagn från Beemoo! Superenkelt att vara med och tävla! Klicka HÄR för att komma direkt till tävlingen. Lycka till!

Nu ska jag ut och klippa gräset. Tjo!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons