Panasonic GH5 – Tidsoptimering – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Panasonic GH5 – Tidsoptimering

Godmorgon,

Sovit gott? Jag har lite smått bråttom för jag ska lämna barnen på förskolan och sen kommer en kompis hit som jag ska hänga med idag. Vi ska iväg på äventyr och vad vi ska göra får ni veta i kommande videos som vi lägger upp på Youtube.

På tal om något helt annat så är jag så sjukt nöjd med vår nya kamera, Panasonic GH5. Den underlättar mitt jobb något otroligt då jag inte behöver redigera en smula, utan kan lägga upp dom med en gång då bilderna vi tar blir så klara och inte behöver redigering.

Innan, med min Canon EOS 6D, så satt jag alltid och förbättrade ljuset i bilderna, vilket tog väldigt lång tid. Först fick jag lägga över dom i datorn, sen fick jag flytta över bilderna i Lightroom och sen kunde jag publicera dom. Ett jobb som inte längre behövs vilket är väldigt bra då tiden inte riktigt räcker till just för tillfället.

Att den här lille busen vaknar 05 varje morgon underlättar ju också en del eftersom han ger mig några timmar extra varje morgon då jag egentligen skulle sovit. 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.