Isotretinoin – Före och Efterbilder – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Isotretinoin – Före och Efterbilder

Tänk att det bara var 6 månader sen jag slet som ett djur för att bli av med min akne och påbörjade medicineringen med Isotretinoin.

Jag tänkte att jag skulle visa min resa genom kuren i bilder och så här gick det till…

11

2

3

4

5

akne_isotretinoin

akne-v10

akne-isotretinoin

akne_isotretinoin

Äntligen är jag fri från akne och jag rekommenderar ALLA som har problem med akne att ta dessa tabletter. Det enda jag möjligen ångrar i mitt liv är att jag väntade i 8 år innan jag började. Isotretinoin är det enda som fungerar, tro mig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lisa

  Du har skrivit att du ska ta bort ärren med laser nu efteråt? Har inte sätt att du skrivit något om det? Skulle verkligen uppskatta om du kunde göra ett inlägg med för och efter bilder? Jag går nämligen igenom denna behandling nu och planerar med att göra laser

  1. susannajungblom
   susannajungblom

   Hej Lisa, jo det kan jag absolut göra. Jag har publicerat en del videos på laserbehandingar så du kan eventuellt kolla på min youtubekanal och se under kategorin “beauty”. Kram på dig

Annons