Tillbaka till förskolan – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Tillbaka till förskolan

Godmorgon,

Jag tror att det var en lite häftig omställning för barnen att komma tillbaka till förskolan efter semestern. Igår när dom skulle sova så var Filip väldigt svår. Han som i vanliga fall brukar somna relativt fort var lite ledsen, orolig och hade svårt att slappna av och somna in. Han vaknade dessutom mitt i natten och när jag kom över så kramade han mig hårt och höll mig i handen tills han somnade om igen.

Jag antar att det bara är en liten övergångsfas och att det blir bättre idag. Båda pojkarna har det superkul på förskolan, så vi får hålla tummarna att läggning och natten blir bättre idag.

Jag själv har Standby och sitter redo på att bli utringd. Under tiden jag väntar så håller jag på att jobba med ett litet projekt som ni förmodligen kommer att få ta del av snart 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.