Kvällsdopp – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Kvällsdopp

Idag har jag jobbat, men fick sluta lite tidigare än väntat och fick möjlighet att hämta barnen på förskolan idag. Vi åt en tidig middag och när vi var klara så hade vi mer tid över än vad vi brukar ha innan läggdags så då tänkte vi att det kunde vara kul att ta ett Kvällsdopp!

Båda pojkarna är helt tokiga i att bada, så att investera i en pool på tomten var definitivt en bra idé!

Just nu sitter jag inne på Oskars rum på en stol. Både han och Filip har varit svåra att natta sen vi kom tillbaka från semestern vilket dom alltid är när vi har varit hemifrån några dagar. Är lite småsurt eftersom det tar från min och Ms egentid. Men, men, jag fick ju bloggat, så det var ju bra!

Imorgon ska jag på First Aid kurs som vi går igenom varje år i jobbet. Det ska faktiskt bli jättekul och lärorikt. Känns bra att alltid ha minnet förfriskat i tillfälle det sker någonting någon gång.

Nu verkar det faktiskt som att Oskar somnar hör, så då blir det House of Cards och chokladglass med min älskling!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nathalie

    Herregud vad fin du är i kort ljust hår!!!😃😃 ditt ansikte kommer fram mer och du är riktigt snygg i det! Det finaste jag sett dig i om man kollar på alla färger och längder du haft! As snyggt verkligen! Nu blev jag själv sugen, är blondin egentligen men har också haft ett par misslyckande försök till o bli ljus.’ Nu har jag iallafall klippt av mitt lång hår och har lika kort som du, nu kanske man vågar testa! 😃😃