Att uppdatera överallt – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Att uppdatera överallt

Hej på er,

Vi slutade tidigt idag så jag slängde mig i bilen och körde hem. Det är rätt så skönt väder så jag sitter för tillfället ute på altanen och kollar runt på mina sociala medier och försöker uppdatera er så gott jag kan.

Jag känner att det börjar bli lite mycket och att jag måste prioritera mer vad jag har lust att jobba med. Just nu fokuserar vi en del på Youtube och så får vi se hur det går, bloggen kommer alltid att vara bloggen och Instagram kommer också alltid finnas där. Men det blir som det blir och ingenting jag stressar med om dagen. Jag uppdaterar så gott jag kan och överallt lite då och då, men jag är inte lika noga med att det ska bli si och så många inlägg varje dag osv längre. Jag har så mycket annat som är väldigt viktigt för mig och familjen nu som vi pratar mycket om och läser på om. Mer om vad det handlar om kommer ni såsmåningom få veta.

Jag ska bli färdig med mailen också och sen ska jag ta en promenad ner och hämta mina små älsklingar på förskolan. Känns som en riktigt skön dag idag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.