Sommarmorgon – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Sommarmorgon

Godmorgon,

Det känns så skönt nu på sommaren att kunna komma ner i vardagsrummet, öppna upp dörrarna ut mot altanen och gå ut och sätta sig i solen och dricka en kopp kaffe medan barnen springer ut och leker på gräsmattan.

Jag mår som allra bäst när solen skiner och det är på sommarmorgnarna jag njuter som mest.

Jag börjar jobba sent idag så jag kommer att ha barnen hemma hos mig på förmiddagen och sen efter att jag lämnat dom på förskolan så har jag lite blogg/vlogg-jobb att ta tag i här hemma. Det är ett evigt pussel att försöka få till allt när det kommer till allt man har lust att åstadkomma i livet. Men har jag lärt mig en sak så är det att aldrig sluta kämpa och sätta upp höga mål för sig själv. Vill man någonstans här i livet så måste man ge sig tusan på att göra allt i sin makt för att nå dit och aldrig ge upp!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons