Familjemys – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Familjemys

Idag var det första gången på länge som jag inte var iväg och jobbade och hela familjen var hemma från förskola och jobb. Att alla är hemma är någonting som vi sätter otroligt stort pris på och gör därför allt för att bara fokusera på oss själva i familjen.

Vi har egentligen bara spenderat hela dagen med varandra och skämt bort våra pojkar genom att göra precis som dom vill. Om dom vill äta frukost i soffa, ja då gör vi det, vill dom leka brandman på gräsmattan med vattenslangen, ja då gör vi det, vill dom äta pannkakor till middag, ja då gör vi det med! Det har varit en glad dag utan sura miner med andra ord eftersom barnen fått bestämma 😉

Trots att det har varit väldigt härligt med en heldag med familjemys, så känns det samtidigt rätt så skönt att vi snart ska lägga barnen och få ägna några timmar för varandra bara vi två, jag och M.

Så vi säger godnatt för idag och så hörs vi imorgon bitti igen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons