Gud vad jag älskar dig! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Gud vad jag älskar dig!

Godmorgon!

Gissa vad vi ska göra idag? Jo vi ska åka och skriva kontrakt på vårt nya boende 🙂

Det är svårt att beskriva för andra hur mycket jag älskar dig. Men du vet. Du vet, för du känner likadant för mig. Obeskrivlig, oförstörbar, oändlig kärlek. Jag vet inte vad jag skulle gjort utan dig. Du är mitt allt, min själsfrände, min trygghet, min fina man. Jag älskar dig, för alltid, för evigt.

Det är ett stort beslut som vi har tagit i och med denna flytten. Det är bittersött, men jag tror verkligen att det är rätt beslut. Oavsett vad så är det ingen återvändo nu, för vi har sagt JA och ska skriva under kontraktet om en timma. Spännande va?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria 7barns mamma

    Vad spännande , kul för er 😊, vart blir flytten till för land ? Ska bli kul att följa på bloggen..

Annons