Kort och gott – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Kort och gott

Jag lovade ju att visa er mitt nya hår.

När jag var i Alingsås så tänkte jag att det kunde vara smart att passa på att gå till en frisör. Jag har inte riktigt varit nöjd med mitt hår den senaste tiden då det känts missfärgat och tråkig längd. Så jag bestämde mig för att göra något drastiskt och klippte det riktigt kort och färgade det ljust.

Först blev det inte riktigt bra så jag fick gå tillbaka dagen efter att jag varit hos frisören för att rätta till både klippningen och färgen. Men efter andra dagen så blev det helt okej.

Jag är dock väldigt ovan och jag vet inte alls hur jag ska styla detta svall på bästa sätt. Jag har aldrig haft så här kort så det kommer nog ta lite tid innan jag känner mig helt bekväm. Det blev en aningen kortare än vad jag hade tänkt så det kom lite som en chock och det var nog därför jag inte visade er hur resultatet blev eftersom jag inte helt och hållet var nöjd själv.. Men nu börjar jag vänja mig lite grann så nu kände jag att jag var bekväm nog att visa er mina vänner.

Jag tänker inte fråga er vad ni tycker för tror seriöst inte jag tacklar att få diss på mitt utseende just nu. Känner mig lite depp så försöker att göra vad jag kan för att hålla huvudet över vattnet. Så har du någon dum och påhoppande kommentar som du vill slänga ut dig så skulle jag uppskatta om du kunde vänta med den tills jag har det lite bättre med mig själv…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Erika

  Modigt och snyggt. Jag hade dock aldrig vågat säga att jag inte är nöjd… men all cred till dig för modet och jag tycker att du passade jättebra i det. Är väl lite att vänja sig vid kan jag tänka mig.

 2. Mikaela

  Oh! Så fräscht!!

  Kolla upp var i cykeln du befinner dig. Du har tidigare fått sånna här dippar, kanske hittar du ett samband?

  Kram

 3. carro

  Jag tycker att det är roligt att du vågade testa att klippa dig kort.Jag gjorde samma sak förra månaden och är hel nöjd med mitt val. Det är klart att det känns konstigt att se sig själv i spegeln och se en spegel bild som man inte är van vid.Strunta i vad andra medmänniskor kommer med för elaka kommentarer dessa är bara avundsjuka på dig.Jag tycker att du är lika vacker med både långt och kort hår.

  1. susannajungblom
   Oslofru

   Tack vad snällt sagt 🙂 Så kul att du är nöjd med ditt korta hår, personligen så tycker jag att kort hår är väldigt fint, har bara inte vant mig än 🙂

 4. Linn

  Tycker både frisyren och färgen passar dig kanonbra! Jättefint! Den nya frisyren lyfter fram ditt ansikte mer än när du hade långt hår. Ser fräscht ut! Tummen upp 👍🏻

 5. Maria

  Jag tycker du passar superbra i frisyren och färgen, så jag tycker du ska känna dig mer än nöjd😍
  Hoppas du snart känner dig gladare, men ibland kommer det “Depp” dagar men oftast går de över och livet känns snart bättre…..
  Hursomhelst ni är så coola som säljer huset, ni gör verkligen allt för att nå era mål och drömmar och låter livet vara “föränderligt” det är så coolt

  Allt gott åh var nöjd med frillan, så snygg
  /Mia

 6. S

  Tycker tvärtom, tycker du e hur snygg som helst i frisyren och färgen. Du e så snygg i blont hår, gå aldrig tillbaka till den mörka, du ser mycke yngre ut i de ljusa 😍😀

Annons