Blogg eller Vlogg? – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Blogg eller Vlogg?

Godmorgon på er alla goa och glada!

Hoppas ni har sovit gott för det har jag verkligen jag! Vaknade av mig själv och kände mig utvilad och på strålande bra humör, vilket var en stund sedan jag gjorde sist tyvärr.

Jag insåg nu att “live-update”en har varit lite dålig här på bloggen i det sista för jag har varit iväg på jobbresa dom sista dagarna och det har jag inte pratat någonting alls om.

Igår var vi i alla fall i Haugesund och hade det otroligt mysigt. Jag och mina kollegor satte på oss träningskläder och gick upp för lite mer än 400 trappsteg upp på en topp för att se på utsikten över staden.

Efter våran topptur så gick jag och Martine och fikade på ett supermysigt café och gick runt och strosade i staden. Jag gillar verkligen Haugesund och tycker seriöst att det kan vara en av dom finaste städerna i hela Norge. Jag älskar verkligen att ha stopp här.

Dock fick vi inte stanna länge utan jobbade och flög vidare till Bardufoss där vi nu är i dag.

Jag har precis vaknat och ska strax möta Martine idag igen för att gå på en fjälltur här uppe i Nordnorge. Självklart filmar jag allt vi gör här så att jag ska kunna visa er när jag kommer hem! Det är så kul med Youtube tycker jag då det blir mycket mer levande och lättare att visa allt jag gör i videoform. Vad tycker ni? Gillar ni våra videos eller föredrar ni fortfarande bloggen? Kan vara kul att veta. 🙂

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Har förstått att många nuförtiden gillar vloggar bäst men jag som läser på jobbet kan inte sätta igång vloggar 🙁

 2. Marina

  Jag gillar båda givetvis, vlogen är absolut bäst men kikar ändå in på bloggen några gånger/dag för att se om du uppdaterat ☺
  Kram/Marina

  1. Marina

   Måste ju flika in att även min 3åring älskar att se er på youtube, jag brukar säga åh nu har oslofru delat en ny video!! Varpå Ture, vår son ropar Filip! Oskaj 😃

Annons