Rabattkoder – Shoppa billigt! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Rabattkoder – Shoppa billigt!

Mina vänner, jag har förstått att det blev lite krångligt när det kom till att bli medlem hos Campadre som jag tipsade om igår. Om ni bor i Norge så kan ni blir medlemmar HÄR och om ni bor i Sverige så kan ni bli medlemmar HÄR.

Så om ni bor i Sverige och registrerade er igår på den norska sida så kan ni göra det på nytt på svenska sidan så att ni kan beställa till rätt adress 🙂

Eftersom jag har läsare i både Sverige och Norge så blev det lite fel med dom länkarna jag hade i förra inlägget. Men med dom ni får här ska det fungera helt fint i båda länderna 🙂

Som sagt har Campadre upp till 90% på mängder av prylar så det lönar sig verkligen att bli medlem här och kolla in deras erbjudanden om ni är shoppingsugna och samtidigt vill spara på era pengar! 😉

Själv har jag hittat massa vinterkläder och skor till barnen som jag ska klicka hem till över halva priset. Så himla bra! Dom har dessutom massvis med grymma hårprodukter som jag ska unna mig själv, exklusiva märken till en billig peng – perfekt!

Sponsrat inlägg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons