Skönhetsingrepp – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Skönhetsingrepp

Halloj på er!

Jag fick inte så mycket negativ respons som jag trodde att jag skulle få på min video angående botox. Kan det vara för att det är mer vanligt än vad man skulle tro och att fler och fler gör det nu utan att prata om det? Tidigare när jag har pratat om botox eller andra skönhetsingrepp så har folk huggit till med en gång och börjat kommentera, klaga och hoppa på. Men, denna gången tror jag faktiskt att det var så att resultatet blev så bra att det faktiskt inte finns någonting att klaga på? I videon blir man väldigt övertygad och får det klart för sig att en botox-behandling inte är så illa trots allt. Kanske har blivit mer accepterande då det var och varannan person gör det?

Har ni missat videon där jag testar Botox för första gången så kan ni se den HÄR eller klicka på bilden ovan.

När det kommer till skönhet och vissa ingrepp som jag väljer att göra så tycker jag att det är viktigt att dela med mig till er och vara ärlig med vad jag gör då jag vet att jag har många som följer mig som funderar över hur och vad jag gör för att se ut så som jag gör. Det var ju inte länge sen jag led av akne och hade det otroligt tufft med min hy och jag tror det är därför min strävan efter en flawless hy har blivit ett intresse för mig.

Jag har skrivit om min akne-resa i bloggen och om ni vill veta mer om det så kan ni gå in under kategorin “Akne” här i bloggen. Jag pratar också om det i en video på våran Youtubekanal som ni kan se på om ni vill.

Oavsett vad så ville jag bara tacka för all positiv respons på mina senaste inlägg och videos om skönhet då jag faktiskt inte fått en enda negativ kommentar. Självklart får man tycka precis vad man vill om det här och jag tycker det är kul att höra alla olika åsikter. Vad tycker ni om skönhetsingrepp? Är det okej? Har ni gjort det själva? Någon som gjort något som du ångrar?

Nu ska jag åka till flyget och sen ikväll ska jag äntligen hem till familjen igen. Underbart! Ha det toppen, kramar S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.