Tack vare mitt jobb – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Tack vare mitt jobb

Godmorgon,

Idag vaknade jag upp i Alta klockan 08.00 av mig själv. Jag var väl utvilad då helt enkelt och studsade upp som en studsboll upp ur sängen. Av någon tokig anledning så har jag blivit fylld av energi under denna resan, vilket jag antar kan bero på att det varit en klarblå himmel med strålande sol vart vi än har varit.

Så idag ska jag starta dagen med en powerwalk tänkte jag!

Jag är så glad över att jag funnit detta fantastiska yrke och är oerhört tacksam över att få möjligheten till att flyga runt i hela Europa och besöka så fina platser. Att vakna upp i olika hotell i nya städer dagligen passar kanske inte för alla, men för mig är det alldeles perfekt då jag känner att mitt jobb gör mig till en positiv människa fylld med tacksamhet. <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.