Min sminkrutin som flygvärdinna och Q/A – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Min sminkrutin som flygvärdinna och Q/A

I dagens vlogg får ni följa med mig på en av mina jobbresor där jag, bland annat, visar er min sminkrutin. Det ska gå fort och vara effektivt när man jobbar som flygvärdinna då man inte alltid har så god tid på sig. Jag visar dessutom vilja produkter jag använder som är bra när man är mycket uppe i torr luft.

Jag har dessutom en Q/A, så om ni har några frågor till mig angående yrket som Flygvärdinna så får ni ställa dom i kommentarsfältet under videon.

Kram, kram S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons