Powerwalk i naturen – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Powerwalk i naturen

Det börjar bli sådär kallt och krispigt ute, vilket känns alldeles perfekt och härligt för en Powerwalk ute i naturen.

Jag får ju passa på så länge kroppen tillåter och så länge som vi bor här ute nära denna fina natur. För nu är det ju inte långt kvar tills vi ska flytta. Och om ni bara visste vilka planer vi har framöver, det är så mycket att tänka på och ordna med att mitt huvud snart sprängs av tankar och funderingar. Därför är det extra härligt att komma ut och gå och låta tankarna flöda.

Än så länge är det lite hemligt vad vi håller på med, men förhoppningsvis går allt som det ska och då ska jag tala om för er här på bloggen vad våra framtidsplaner är. Ååååå så spännande! Jag längtar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria 7barns mamma

    Ska ni ha fler barn? Kom o tänka på den där lappen som är med barnen ser spöke.. där de stod barn nr 3..

Annons