Vitaminer från Topformula – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Vitaminer från Topformula

Sponsrat inlägg

Jag tänkte att jag skulle tipsa er om en hemsida som säljer kosttillskott till en billig peng. Personligen tar jag en hel del kosttillskott, speciellt under vintern, för att få i mig alla vitaminer och mineraler som min kropp behöver för att må bra.

Topformula är ett svenskt bolag som driver sin egna fabrik och säljer direkt till dig som kund, utan mellanled vilket bidrar med dessa låga priser. På grund av direktförsäljningen från egen fabrik så lyckas dom hålla en hög kvalitét samtidigt som dom kan ha låga priser – upp till 50% för att vara mer exakt.

Själv tar jag följande kosttillskott för att min kropp ska må bra och att även mitt utseende ska stråla. Omega-3, Beta Booster och Multivitaminer tar jag året runt och D-vitaminer tar jag alltid under vinterhalvåret då vi inte får så mycket sol i Norden. Efter att jag började ta kosttillskott så har jag märkt en stor skillnad på hår, hud och naglar framför allt, vilket gör mig väldigt glad och övertygad om att även mitt inre säkert mår bra när utsidan ser bra ut. “Man är vad man äter” är ett uttryck som definitivt stämmer in på mig.

Bilderna ovan är lånade från Topformulas hemsida

Hos Topformula kan man även köpa andra kosttillskott, krämer, produkter för viktminskning, receptfria läkemedel och mycket, mycket mer.

Känner du dig lite hängig speciellt nu under dessa mörka månader så kan det bero på att du behöver lite extra vitaminer och mineraler för att må bra. Att äta hälsosamt och röra på sig är självklart den bästa medicinen för ett bra välmående, men det är inte alltid lätt att få i kroppen allt den behöver. Speciellt om man tränar mycket så kan det vara svårt att få i sig tillräckligt med protein och näring. Därför är det viktigt att fylla på med lite extra näringstillskott.

Jag har även köpt kosttillskott i julklapp till många av mina nära och kära. En bra hälsa och livsstil är något som ligger nära hjärtat hos många och därför är det garanterat en fin julklapp att få.

Just nu har Topformula vinterrea på sin hemsida där du får 5% vid köp av 150kr, 7,5% vid köp av 350kr och hela 10% rabatt om du handlar för 500kr. Dessutom har dom alltid fri frakt, så in och shoppa dina kosttillskott redan idag! 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons