Jag fick en till Rolex av min man – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Jag fick en till Rolex av min man

Nu kan jag berätta för er vad jag fick av min älskade man i julklapp, eller man kanske snarare ska kalla det för årspresent för detta året. Han är för snäll mot mig. Jag fick en till Rolex Datejust som jag önskat mig!! En i gult guld! Såååååå snygg eller vad säger ni?

Jag har suktat över denna sen jag fick min första i februari och nu är den äntligen min! Hihi. 🙂

Jag älskar armbandet på denna klockan vilket skiljer sig en del från min andra.

OMG, jag känner mig bortskämd som får så här fina presenter av min man. Herregud, jag är så lycklig!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons