Nu säljer vi huset!! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Nu säljer vi huset!!

Nu gäller det! Vi hade visningar i helgen och det har varit stort intresse på vårt hus. Jag valde att inte länka till annonsen här i bloggen eftersom jag inte ville att nyfikna skulle in och kolla som inte var genuint intresserade av att köpa huset. Men vi har haft över 12000 visningar på annonsen, 3 privatvisningar och en visning med mäklaren där 14 stycken skrev upp sig på intresselistan. Så förväntningarna för dagens eventuella budrunda är stor! (och väldigt nervöst!)

Jag vet att det är många som undrat om jag kunde visa lite bilder, så här kommer ett litet bildregn från bilderna som ligger uppe i prospektet på vårt hus:

 

Prisantydning på huset är 5.800.000NOK, så vi får se vad vi får, men hoppas såklart att vi får minimum prisantydningen. Håll nu tummarna för oss!! 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Agnethe

    Så klart får ni prisantydning, Susanne! Och lite till. Det är ju drömhuset för barnfamiljer. Och en verkligen trevlig plats på jorden.Så mycket natur och ändå nära till allt. Hoppas du inte ångrar på flytten!

Annons