Muntra upp med lite sushi – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Muntra upp med lite sushi

Jag har känt mig betydligt mycket bättre idag och efter att ha legat och sovit, mer eller mindre dag och natt den senaste tiden, så kände jag att det var på tiden att försöka ta sig ut en stund. Jag tog en dusch, sminkade mig lite grann och satte på mig kläder och så kom M och hämtade mig och tog med mig till ett av våra favoritställen.

Jag försökte hitta något jag var sugen på, men när smaklökarna spökar så är det inte mycket som lockar, så M fick bestämma och när sushin väl kom till bordet så blev jag rätt så sugen ändå! 😉

Det kändes väldigt skönt att komma ut för en liten stund och göra något. Bara man får lite frisk luft och mat i magen så känner man sig så betydligt mycket bättre än om man ligger nedbäddad med pyjamas dag in och dag ut.

Vi ska hämta barnen på förskolan nu och sen ska vi åka tillsammans till butiken och köpa fredagsmys. Äntligen helg, eller vad säger ni?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons