Få stämning med utebelysning – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Få stämning med utebelysning

Sponsrat inlägg

Nu har vi haft sol här hemma i några dagar och det får mig att tänka massvis på våren. I och med det tänkte jag tipsa er alla om lite härlig utebelysning. För det är väl inte bara jag som börjat tröttna på vintern och ser fram emot ljusare och varmare tider?

Visst blir det skönt när snön försvinner och man kan börja vara mer utomhus! Det bästa jag vet är att kunna möblera på terassen och tända upp belysning i poolen och runt om huset och hos Lysman har dom ett stort utbud av lampor och belysning till bra priser – billigare än i butikerna!

Som ni ser på bilden ovan så satte vi upp en ljusslinga under parasollet som ger lite lagom ljus på kvällarna. Ljusslingan hittar ni <HÄR>.

Det är så lite som ska till för att få det mysigare utomhus. Att sätta upp väggbelysning som lyser upp både upp och ner som vi har på vårt hus tycker vi själva är väldigt fint. Vad tycker ni?

Våran pool skiftar i olika färger så visst hade det varit häftigt att köpa ljusslinga som också lyste i blå, grön, gul och röd. Eller tror ni det blir för mycket?

Alternativt kan man kanske sätta lampor åt andra hållet ut mot skogen som lyser upp träden. Sånna lampor kan ni hitta <HÄR> och finns också i olika färger. Utebelysning gör så otroligt mycket och kan liva upp vilket hus och uteplats som helst!

Det är inte jättebilligt med lampor och belysning och det är därför jag gillar Lysman.se för dom har lampor från välkända varumärken i hög kvalitet till otroligt bra priser!

Nu ska ju vi flytta härifrån, men om vi skulle bott kvar så hade vi satsat ännu mer på belysning ute och satt in spotlights under balkongtaket, samt fått fram någon belysning runt terassen. Vem vet, kanske dom nya ägarna investerar i det!

Själva ser vi fram emot vårt framtida boende som vi har många spännande planer inför. Tur är väl det att vi har Lysman som kan hjälpa oss med rätt belysning både utomhus och inomhus! 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons