10 saker du kanske inte visste om mig – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

10 saker du kanske inte visste om mig

Godmorgon,

Hoppas ni har sovit gott! Själv har jag sovit som en stock och kände mig utvilad när Oskar kom över till våran säng imorse klockan 06.00. Idag är hela familjen lediga och därför har vi lust att hitta på något kul tillsammans. Vet bara inte vad vi ska göra för vi kommer att hålla oss i Oslo-området. Hmm, det ska ju vara kul för både oss och barnen. Oavsett vad vi gör så blir det underbart att vi får vara tillsammans.

Dagens vlogg, vad handlar den om? Jo, idag avslöjar jag 10 hemligheter om mig. Eller kanske inte hemligheter, utan jag berättar snarare 10 saker om mig som ni kanske inte visste så att ni kan lära känna mig lite bättre!

Videon kan ni se genom att klicka på play eller klicka >>HÄR<<. Puss och kram och hoppas ni får en underbar helg!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons