Så mycket kärlek – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Så mycket kärlek

Jag har haft två rätt så tuffa arbetsdagar denna gången. Dock väldigt roliga, men långa dagar. Så när jag kom hem idag och insåg att jag hann hämta pojkarna på förskolan så blev jag så himla glad! Det finns inget bättre än att få höra dom ropa “Mammaaa” när dom ser mig och sen få dom springandes mot mig. Att få hålla om dom, krama dom riktigt hårt och ta med dom hem är det bästa som finns..

Nu ska jag njuta av eftermiddagen tillsammans med dom små, tittar kanske in här ikväll igen när dom somnat. Kramar S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons