Blir brun utan sol och Karro börjar dejta! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Blir brun utan sol och Karro börjar dejta!

Godmorgon,

Jag ligger redan i en soffa på jobbet och väntar på att möjligen få jobba. Tills vidare så tänkte jag att jag skulle bjuda på dagens vlogg som är rätt så lång. Jag vloggar i 3 dagar i sträck och bland annat så får ni vara med när jag blir brun utan sol och sen träffar jag även min älskade vän Karro igen.

Som vanligt kan ni se vloggen genom att klicka på Play ovan eller så går ni bara in >>HÄR<<

Jag skulle vilja veta lite statistik på hur många utav er det är som läser bloggen som också tycker det är kul att följa oss på Youtube? Skulle vara superkul om du ville kommentera nedan om du bara läser bloggen, följer båda eller kanske bara Youtube men är inne här och kikar ibland! 🙂

Puss och kram, ni är bäst!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    Kolla båda såklart 😊 Och följer dig på instagram. Haha nu låter jag som värsta stalkern. Det är jag inte är helt normal haha

Annons