Då kör vi detox igen – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Då kör vi detox igen

Inlägget innehåller Adlink

Godmorgon,

Vet ni vad? Jo, jag känner att jag behöver några dagars detox igen! Är ni med mig?

Jag köpte en grym blender för några veckor sen som jag använder för att göra mina smoothies och i dagens detox-smothie har jag i följande ingredienser:

1 tsk Spirulina

1 dl fryst spenat

1 dl frysta mangobitar

ca 1 tsk färsk lime

ca 1 tsk chili (om du gillar spicy – inte ett måste!)

1 hel kiwi

4 dl vatten

Spirulina är ett av de mest näringstäta födoämnen på jorden och är proppfull med proteiner, vitaminer, mineraler, essentiella aminosyror och klorofyll. Det är helt enkelt ett måste i din detox-smoothie och du kan hitta pulvret >>HÄR<< för endast 110kr. Eftersom man bara tar 1tsk pulver till varje smoothie så räcker ett paket hur länge som helst!

Personligen blir min hy extremt påverkad av det jag äter, så om jag har ätit onyttigheter under en längre period så syns det i hela mitt ansikte. Jag får knottror i pannan och utslag runt munnen och jag fullständigt hatar det. Speciellt eftersom det är ett tydligt bevis på att jag är onyttig. Så nu blir det andra bullar och bort med sockret för en stund så ska vi se att min hy blir fin igen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.