Q/A – Vi svarar på allt! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Q/A – Vi svarar på allt!

Vet ni vad, nu är det dags för en Q/A igen! Passa på att ställa oss frågor så ska vi svara på dom i en video. Och hörni, fråga nu vad ni vill veta för vi svarar på allt! 😉

Ni kan ställa era frågor både här i kommentarsfältet och på min Instagram @Susannamaria.j

Hoppas ni har en riktigt härlig fredag, puss och kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Carro

  Kan du berätta vad du gjorde när du flyttade till Oslo? Vart bodde du? Vart jobbade du? Hur hittade du boende och jobb? Vill veta från början till ni flyttade till huset! 😃

 2. Marina Ed

  Hej finaste!
  Jag undrar också vars det är ni planerat att flytta efter er “mellanflyttning” såå spännande! 🤗
  Jag är också en av dina äldre läsare, har följt dig sedan du bloggade på blogg.se & har själv 3 barn som älskar att se oskar & Filip i vloggarna 😊 dom vill se er när vi äter lunch ☺ kram till er!!

 3. Niklas å Klara

  Hej! Vi har följt era. YoutubekNL sen ni började vlogga. Ni sa för inte så länge sen att Martin skulle vlogga mer. Hans videos från när ni var och reste var fett roliga! Kommer han göra vloggar igen?

 4. Liselott

  Hej på er familjen. Jag är en av dina äldre läsare skulle jag tro. Jag är nyfiken på att få veta vilket land ni ska flytta till. Jag är också nyfiken på att veta om ni skulle kunna tänka er att skaffa fler barn. Du och din man ser ut att vara två kärleksfulla föräldrar. Ni kan vara stolta över er själva och era två barn.
  Mvh Liselott