Komma i form – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Komma i form

Inlägget innehåller Adlinks

Försök att se bort ifrån min fläckiga brun-utan-sol-bränna, men ville prata om hur duktig jag känner mig nu som jag kommit igång med träningen igen.

Jag och min älskling tränar 3-4 gånger i veckan och det är inga mesiga pass vill jag lova! >HÄR< kan ni se hur det går till när vi tränar tillsammans.

Något som fungerar väldigt bra på mig själv när det kommer till att försöka motivera sig själv att orka att ta tag i träningen igen är att köpa på sig lite nya snygga träningskläder. Det ska vara bra träningskläder som andas och känns sköna när man svettas och tränar hårt, samtidigt som dom ska ha en snygg passform och kännas fina på kroppen.

Ska man ha bra kvalitét på sina träningskläder så får man oftast gå upp i pris vilket kanske inte alltid är så kul, men då är det ju bra att man kan fynda på Members! 😉

Jag tycker i alla fall att det känns oerhört skönt att börja komma i form igen. Jag känner att jag orkar mer och har fått bättre kondition på väldigt kort tid. Nu ska jag bara bli lite bättre på att äta lite bättre också, men allt har sin tid!

Just nu är jag ju på hotell, men det stoppar mig inte, utan snarare tvärt om. Jag har ju inte mycket annat att göra än att träna så jag sätter igång appen och spelar en härlig musiklista på Spotify och så kör jag igång. Barnen har blivit sjuka hemma fick jag höra, så M är hemma med dom.. Stackars små, därför känner jag ju dessutom att det är bra att passa på att träna innan jag själv åker på samma förkylning som pojkarna har när jag kommer hem.

Hoppas ni har en underbar kväll, nu ska jag hoppa i duschen och sen blir det läggdags relativt tidigt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons