Min älskling överraskar! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Min älskling överraskar!

Heej på er,

Jag såg nu när jag kom hem att inlägget jag skrev imorses innan jag skulle iväg på jobb blev helt knas. Så vi provar på nytt! Här kommer nämligen dagens vlogg:

Jag tycker att sånna här familjevloggar är så mysiga att se på och även att kolla tillbaka på och minnas. Det är ju faktiskt dessa “vanliga dagar” som ofta blir väldigt värdefulla och som man önskar att man mindes mer.

Min dag på jobbet var rätt så intensiv så M är iväg och hämtar pojkarna på förskolan så att jag kunde ta en dusch och varva ner. Snart så kommer dom hem och då ska vi äta middag och mysa och sen imorgon ska jag iväg på jobbresa igen i tre dagar. Inte så kul att vara borta, men desto roligare att komma hem sen så man får försöka se det positiva i det hela!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.