50% på Rayban! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

50% på Rayban!

Omg, omg, omg, jag måste bara tipsa er om att Members just nu har upp till 50% på Rayban solbrillor – Endast idag!!

Jag älskar mina Raybans och har ett och annat par. Eftersom jag är en riktig liten slarvet så är det extra smart att ha några extra här och där ifall ifall man glömmer. Så därför har jag själv passat på att shoppa ett par nu när det är sånt himlans bra pris! Titta in du med och se om du hittar ett par som passar dig. Du kan >Klicka HÄR< för att komma direkt till kampanjen.

Nu ska vi gå och handla middagsmat. Blir grillning på balkongen idag, känns så sjukt härligt att det äntligen blivit sommar. 25 grader varmt och sol i maj månad får man inte klaga på!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons