Lyckliga familjen – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Lyckliga familjen

Ååååååh äntligen har mina älsklingar kommit hem till mig igen. Det har varit 3 tomma dygn utan dom och nu känner jag mig äntligen hel igen!

Jag kan inte fattar hur beroende jag är av mina pojkar. Kanske inte helt bra, men jag vet seriöst inte vad jag skulle gjort utan dom!

Jag börjar inte jobba förrän kl 19.30 ikväll, så nu ska vi ut i solen och ha en mysig dag tillsammans. Sen är jag ledig i fyra dagar och då ska jag spendera så mycket tid som jag bara kan med dom små och min underbara man. Livet är underbart!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.