Familjen åker båt – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Familjen åker båt

Godmorgon,

Bättre sent än aldrig, eller vad säger ni? Här kommer nämligen en vlogg från när vi var i Alingsås och hälsade på. Denna videon har M redigerat så tumma gärna upp och visa lite kärlek i kommentarsfältet så att han blir motiverad och peppad att fortsätta göra videos i framtiden. (Underlättar en himla massa för lilla mig när han hjälper till)

Det är inte riktigt lika bra väder idag som det brukar vara, men jag tänkte ändå starta dagen med att gå en promenad med barnen till förskolan. Det är ca 3 km dit så det blir en alldeles lagom PW såhär på morgonkvisten.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons