Blogglista om resor – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Blogglista om resor

Min senaste resa gick till:

Jag antar att jag inte kan räkna med jobbresor här eftersom jag har flugit ca 250 flighter under det senaste året. Men om vi tar senast jag var på semester med familjen så var det när vi var i Portugal.

Under våran vistelse i Portugal så filmade vi faktiskt varje dag och om ni har missat vloggarna därifrån så kan ni kika in våran Youtubekanal. Eller så kan ni se en random video därifrån här:

Så ofta reser jag:

Ja hörni, eftersom jag jobbar som flygvärdinna så reser jag dagligen, men om vi bara ska räkna dom gånger jag reser med familjen så blir det absolut minimum en långresa om året. Helst två.

Min drömresa går till:

Jag skulle absolut vilja åka till Maldiverna och det är ett resmål som jag och min man planerar att åka till någon gång i framtiden. Vi pratade om att åka i år då vi har 5 årig bröllopsdag, men så bokade vi in en resa till Kroatien i augusti-september och så ska vi även vara en månad i Spanien i mina föräldrars nya hus. Så i år har vi tillräckligt med resor inbokade, men vem vet, kanske det blir Maldiverna nästa år.

En plats alla borde se:

Jag tycker att alla borde resa i Norge då det är det överlägset vackraste landet på denna jord. Hardangervidda är en plats som jag tycker att alla borde se. 

Tre saker jag packar med:

När jag reser så finns det absolut 1 sak som jag inte kan vara utan och det är en fuktighetsgivande ansiktskräm. Sen är ju deo och tandborste rätt så fräscht att ha med sig också!

Mitt ultimata ressällskap:

Min familj såklart! Det är inte alls lika kul att upptäcka världen själv, utan det är först när jag kan dela mina upplevelser med min man och se världen genom mina barns ögon som jag verkligen känner att jag lever. Finns inga hellre jag vill dela livet och mina resor med än med mina pojkar.

Den sämsta resan jag gjort:

Det här var faktiskt en väldigt svår fråga att svara på då inga resor jag gjort varit dåliga. Visst är vissa bättre än andra, men ingen har varit dålig.

Den bästa resan jag gjort:

Jag kan heller inte säga en specifik resa här då alla resor jag gjort har varit minnesvärda och påverkat mig på ett eller annat sätt. Alla mina resor jag gjorde med mina föräldrar och min bror när jag var mindre. Alla dessa resor har gett mig otroligt fina minnen för livet. Resan jag gjorde med en väninna genom Mexico och Usa var en resa värd att minnas, speciellt våran månad i Las Vegas. Det var tider det. Men sen är min och min mans första resa en av dom resorna som betytt mest för mig. Vi åkte till Egypten tillsammans efter att vi dejtat i någon månad och det var där på en strand som han sa “Jag älskar dig” för första gången till mig. Det var väl där vi insåg att vi skulle vara tillsammans för alltid.

En inplanerad resa är:

Som jag nämnde tidigare så har vi, bland annat, bokat in en resa till Kroatien. Vi har hyrt ett stort hus där och så har vi även bjudit dit mina föräldrar i några dagar och även min mans mamma och hennes sambo. Jag fyller 30 år när vi är där och det är inga andra jag hellre vill spendera min födelsedag med än med min älskade familj.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons