Edits café – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Edits café

Eftersom vi var uppe väldigt tidigt idag så fick vi mycket gjort på morgonen. Innan klockan ens var 09.00 så hade vi ätit frukost, busat med barnen, sprungit 6km och duschat. Kändes skönt att ha hunnit med så mycket innan lunch. Dock blev vi rätt så hungriga igen efter löpturen så vi tog en promenad ner till Edits café för att äta lite grann.

Oskar började bli trött efter maten och lustigt nog så somnade han i Ms famn när vi var på butiken och handlade efteråt.

Nu ska jag alldeles strax gå till frisören. Ska jag vara ärlig så är jag lite smånervös över hur det kommer att bli. Mitt hår blev oerhört slitet efter all blekning så nu tror jag att vi måste göra något snällare mot håret så att jag inte tappar allt. Visar sen hur resultatet blir, håll tummarna att jag blir nöjd!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons