Cool vlogg – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Cool vlogg

Jag kom på att det är onsdag idag och som lovat ska vi såklart släppa en vlogg på våran Youtubekanal. Eftersom vi inte har så mycket att bjuda på för tillfället så tänkte jag att det kunde passa alldeles utmärkt med en vlogg från när vi var i Alingsås och besökte utställningen Forntida jättar.

Denna vloggen är lite coolare än vanligt då det är min grymma man som redigerat, dock förstörde jag den genom att lägga till en ruta runt bilden, Sorry för det, men om man bortser från den dumma rutan så är själva vloggen riktigt kul!

Vi har fått komma hem från sjukhuset och båda barnen sover, så nu ska vi luta oss tillbaka och rå om varandra. Det behövs.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.