Forntida jättar – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Forntida jättar

Godmorgon,

Tänkte att jag även kunde visa er lite bilder från utställningen “Forntida jättar” i Alingsås.

Förlåt att jag håller mig kort, men vill ge all min kärlek och fokus på Filip just nu. Första natten hemma gick helt okej, han fick sova i våran säng. Stor skillnad på andningen dock då han alltid har andats tungt och snarkat och nu är han så tyst att man nästan blir orolig. Tror denna operationen kommer göra underverk på vår älskling när det väl läkt färdigt och han mår bra igen..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tanja

  Det blir säkert snart bättre. Tar förstås en stund för såren att läka. Ge gärna värkmedicin om det behövs. Det kanske tar en stund före han ‘vågar’ börja prata igen. Minns att vår dotter började gråta då hon inte kände igen sin röst. Hon var 3-4 år då hon opererades. Vår yngsta hade mest ont av dem alla. Han skrek så hårt i uppvaket att de aldrig hade hört likanande på sjukhuset. Men han verkar annars också ha lägre smärttröskel än de andra.

  1. susannajungblom
   susannajungblom

   Uff, ja det är inte lätt att ha ont när man är liten. Börjar bli bättre och bättre här hemma för varje dag som går. Kram

 2. Tanja

  Alla våra tre barn har opererat halstoncillerna bort och största skillnaden har varit just att de är så tysta plötsligt då de sover. Jag fick till och med gå o kolla att de faktiskt andas ännu. 🙂 Och så blev deras röster ljusare. Men annars har det varit bra. De har varit mycket friskare också efter operationerna.

  1. susannajungblom
   susannajungblom

   Exakt, nu andas Filip så tyst att man nästan blir orolig. Han är även väldigt tyst på dagen då han inte vill prata eftersom det gör så ont. :/ Hoppas det blir bättre snart. <3