En hög med kärlek – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

En hög med kärlek

Godmorgon goingar!

Idag åker mina tre älsklingar till Sverige för att hälsa på barnens farfar. Jag ska åka och jobba över helgen och kommer att bo i Bergen, så därför kan jag tyvärr inte hänga med. Men sånt är livet och det bästa vi kan göra är att pussla så gott vi kan!

Eftersom jag har rätt så mycket fritid i Bergen och vi ska bo mitt inne i stan så tänkte jag faktiskt att jag skulle ta med mig kameran och vlogga. Det var ju superlänge sen jag gjorde en “Cabin Crew vlogg” och det är många som frågat efter det så nu får det väl äntligen vara på tiden. För er som missat mina andra flygvärdinnevloggar så kan ni kika in på dom <HÄR>

Nu blir det mys för hela slanten innan dom åker, puss och kram på er. vi hörs snart igen 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons