To the beach – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

To the beach

Inlägget innehåller Adlinks

 

Jag kan bara inte låta bli att tipsa er om dessa snygga solbrillor! Personligen har jag fått totala cravings för nya brillor och efter detta otroliga sommarväder så känns det ju värt att ha några att välja mellan. Dag efter dag med sol innebär dag efter dag med nya solglasögon! 😉

1 / 2 / 3 / 4

Nr 1 är ju bara to die for! Dom kostar bara 179kr och är så värt det priset! Nr 3 är också en favorit! Måste bara påminna er om att det är viktigt att använda fodral eller skydda glaset om man inte använder dom. Jag har fått repor på alldeles för många solglasögon för att jag är slarvig och slängt ner dom rakt i väskan om jag inte har haft dom på mig. Det är lätt att få repor på och om glaset är glansigt eller färgat så syns det väldigt tydligt och det är tyvärr rätt så fult. Så passa på så att ni slipper repor!

Pojkarna har åkt och jag har varit på gymmet och tränat ett stenhårt rump-pass. Trots att det bara blev 5 timmars sömn på mig i natt så hade jag ändå massvis av energi till att lyfta tungt idag.

Jag har precis duschat och sitter nu med vattenmelon och en avokadotoast framför mig. Efter jag har ätit så ska jag åka ner till stranden och sova lite grann, bada och ta det lugnt. Klockan 16.30 börjar jag jobba så jag har god tid för att njuta ännu en solig sommardag vid vattnet!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.