36 grader varmt – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

36 grader varmt

Alltså herregud, hur snurrig är jag? Av någon knasig anledning så fick jag för mig att det var lördag idag så det var därför jag släppte en vlogg på våran youtubekanal som egentligen skulle upp imorgon. Aja, sånt som sker med lite smått solsting och tidsförvirring.

Idag har vi i alla fall haft en alldeles underbar dag med massa lek, sol, bad och häng med min bror och hans familj på Storøya. Superskoj!

Det blev däremot vääääldigt varmt nu framåt kvällen då termometen visade hela 36 grader! Så nu ska jag och M ta en iskall dusch, pojkarna sover och vi måste svalka av oss. Men, vi klagar absolut inte! Hade vi fått välja hade det gärna varit sån här värme året runt 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. FT

    Det hoppas jag verkligen inte att ni önskar med tanke på alla bönder, det finns inte tillräckligt med foder åt djuren, bönderna går i konkurs och fågelungar dör av värmeslag.