Vattenkrig – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Vattenkrig

Godmorgon,

Det gäller att vara påhittig när man har småbarn som alltid vill hitta på roliga saker, så idag tänkte jag att det kunde vara kul att ta med barnen ut på lekplatsen och ha vattenkrig. Vi fyllde två stora kassar med vattenballonger och så gick vi ut och började kasta. Gissa vem som fick mest stryk?

Idag ska vi åka till havet och gotta oss. Ännu en varm sommardag, vad gör man inte? Antar att ni alla gör det samma så jag hoppas att ni får en underbar dag så hörs vi när jag kommit hem igen, lite brunare och med en aning solsting skulle jag tro 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.