Hett bikinimode – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Hett bikinimode

Inlägget innehåller Adlinks

Vi ska åka till Kroatien i slutet av augusti och därför har jag börjat leta efter lite nya fina bikinis och baddräkter till resan och till min stora förvåning så har bikinimodet blivit så otroligt snyggt. Jag har klickat hem alla bikinis som ni kan se här nedan och speciellt är nr 1 och nr 6 mina absoluta favoriter!

1. Här / 2. Här / 3. Här / 4. Här / 5. Här / 6. Här

Klockan är bara sju, men jag tänkte faktiskt gå och borsta tänderna och lägga mig i sängen i hopp om att somna tidigt ikväll. Vi har pickup kl 05.45 imorgon så är nog bäst om jag somnar så snart som möjligt, speciellt eftersom jag hoppas på att bli frisk.

Hoppas ni har en fin söndag, kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.