En dag i Frognerparken – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

En dag i Frognerparken

Godmorgon,

Vi har redan kommit iväg och är på väg till Sverige. Vi ska möta min pappa som är på Näs hotell där vi ska sova i natt och även spendera dagen idag. Det blir mysigt.

På tal om något helt annat så var vi inne i Oslo häromdagen och strosade runt i Frognerparken.

Vi ville hitta på något kul med pojkarna och i vanliga fall brukar det bli rätt så dyrt när vi ska göra något eftersom ALLTING kostar skjortan här i Norge. Men denna gången tänkte vi att vi skulle hitta på något som inte kostade en massor och tänkte att det kunde vara kul att kolla på statyerna i Frognerparken.

Tro det eller ej men barnen tyckte faktiskt att det var svinkul att springa runt på gräset, upp för trappor och runt om statyerna och fontänerna. VI gick runt i flera timmar och njöt av det fina vädret och den lagom varma temperaturen och umgicks med varandra. Underbart. Det måste inte alltid kosta pengar för att kunna ha kul och umgås med varandra.

Efter en stund dock var vi tvungna att spendera en liten peng, för vad är väl en vacker sommardag utan en glasspaus?

Filip var så söt och frågade om inte han också kunde få prova att fotografera lite grann. Jag och M tar ju så många bilder hela tiden, så nu tyckte han att det var på tiden att han skulle få ta några bilder på oss. Goingen!

Jag verkligen ÄLSKAR att umgås med mina pojkar och det är när jag får koppla bort alla måsten och framförallt all elektronik som jag mår som allra bäst.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons