Var i världen – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Var i världen

Godmorgon,

Gårdagen var en dag som jag har svårt att beskriva för er med ord. Det var med ett tungt hjärta som jag sa farväl till min morfar tillsammans med släkt och många av hans fina vänner.

Vi körde hem till Norge igen efter begravningen då min man var tvungen att gå på en jobbmiddag. Jag åkte hem med barnen och så fick dom vara uppe lite längre och sen gick vi och la oss tillsammans. Jag la mig i Oskars säng och somnade där..

Idag är det en ny dag och det känns fortfarande väldigt konstigt och min kropp har även reagerat fysiskt på denna enorma förlust. Huvudvärk, trött, svullen och tom. Men jag måste försöka se framåt och fortsätta leva för dom som lever…

Jag kommer att lämna barnen en liten stund på förskolan idag för att få rå om mig själv. Egentligen skulle jag jobba, men jag kände att jag behövde en extra dag att hämta mig på.

Tänkte att jag kunde visa er gårdagens vlogg:

Vart tror ni att vi befinner oss? Nästan 40 graders värme, helt otroligt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons