Hejdå mormor och morfar – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Hejdå mormor och morfar

Mina föräldrar var ju här i några dagar och vi har haft jättemysigt med dom här. Barnen tokälskar ju sin mormor och morfar så det var sorgligt att behöva säga hejdå till dom när dom hoppade på båten till Split igår.

Pojkarna tyckte det var trist att behöva säga hejdå, men som tur är så ska det förhoppningsvis inte dröja länge innan vi ses igen.

Min svärmor och hennes sambo är här nu och på förmiddagen har vi varit vid huset, badat i poolen och bara slappat av lite grann. Nu tänkte vi däremot att vi skulle ta en promenad ner till havet för att äta lite lunch och sen ta ett dopp. Känns så skönt när man kan ta dagen som den kommer.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.