Grattis Oskar 3 år! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Grattis Oskar 3 år!

Godmorgon,

Idag fyller vår minsta lilla going 3 år. Jag vet att jag ofta påpekar att tiden går fort, men herregud vad tiden går fort! Jag mins dagen vi åkte in till förlossningen för att värkarna dragit igång. Det var en förlossning jag sent kommer att minna. (vill ni se förlossningen så kan ni se den >HÄR<)

Nu, tre hela år senare sitter vi här och ska fira att han fyller år. 3 år. Otroligt.

Det är en glad filur som åker iväg till förskolan idag. Vi har ju haft några veckors semester så vi tänkte att det var roligast för honom att få åka till sina kompisar och bli firad där under dagen. Det ger mig tid att gå iväg till köpcentret och köpa lite fler paket till honom. Känns som att vi inte kan ge honom nog med presenter då han är världens goaste lilla pojke och förtjänar hela världen!

GRATTIS OSKAR på din dag. Mamma älskar dig <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.