Get to know me tag – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Get to know me tag

1. Vad är ditt fullständiga namn? Susanna Maria Jungblom

2. Hur gammal är du? 30 år

3. Bor du ensam eller med någon/några andra? Jag bor med min man och mina två söner

4. Hårfärg? Platinablond, men det är blekt. Min naturliga hårfärg är mörkbrun

5. Ögonfärg? Blå

6. Hur lång är du? 167cm

7. Singel eller i förhållande? Gift

Jag är gift med den finaste mannen i hela vida världen. Jag är tacksam varje dag jag vaknar upp jämte honom vid min sida.

8. Vad spenderar du mest pengar på? Mina barn

9. Hur många syskon har du? En storebror

10. Favoritfärg? Rosa

11. Vart handlar du ditt smink? Bangerhead

12. Bor du i hus/radhus/lägenhet? Just nu bor vi i lägenhet

13. Vad gör du varje dag? Pussar mina pojkar och berättar för dom hur mycket jag älskar dom

14. Favoritmat? Svårt att välja då jag gillar det mesta. Just nu har jag stora cravings på sötpotatis

15. Vad ser du fram emot till hösten? Ser egentligen inte fram emot så mycket med hösten då det är en rätt så jobbig årstid för mig. Tycker det är jobbigt att sommaren är över. Men om det är någonting jag ser fram emot så är det semestern som vi har i November, då ska vi förhoppningsvis åka utomlands till värmen gen.

16. Vem litar du på? Mina föräldrar, min man och mina barn.

17. Favorit på Youtube? Oss såklart! Familjen SMOF 😉

18. Vad har du alltid i kylen? Havremjölk

19. Är du en morgon- eller kvällsmänniska? Definitivt en morgonmänniska. Var inte det förr, men efter att jag fick barn har jag blivit en tydlig A-människa. Jag älskar att komma upp tidigt på morgonen och få mer utav dagen. 

20. Varför bloggar just du? Älskar att skriva, älskar att dokumentera och spara ner minnen av mitt liv, älskar min vardag som bloggare och sen är det ju dessutom en bonus med en extra liten inkomst vid sidan av mitt andra jobb som flygvärdinna.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.