Livet som föräldrar – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Livet som föräldrar

Godmorgon,

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig och livet som föräldrar kan ibland bli lite knas och det blev det för oss när vi kom hem från semestern och insåg att vi inte planerat någonting inför Oskars födelsedag. Tack och lov lyckades vi rädda det i sista stund! 😉

Jag börjar jobba kl 13.00 idag och innan det tänkte jag att jag skulle hinna till gymmet och träna. Dock har jag svårt att motivera mig till att komma iväg. Gaaah, har kommit in i ett dåligt flow när det kommer till träning och hälsa känner jag. Under semestern blev det noll träning och bara massa mat och sötsaker. Känns tungt att komma tillbaka till en nyttig vardag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons