Snyggt – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Snyggt

Tjenare,

Sitter på flygplatsen och väntar och väntar tillsammans med mina söta kollegor. Är alltid lika spännande att inte veta vart man ska.

Har ju flera tusentals bilder från resan och satt och lekte lite på lightroom med en. Visst blev denna bilden snygg!

På tal om något helt annat så funderar jag på att göra microblading. Är det någon av er som gjort det? Blir det fint? Jag tycker att det är jättefint på många som jag sett, men är ju livrädd för att det ska se knas ut på mig och då är det ju tyvärr inte mycket att göra åt saken. Det är ju permanent.

Är det någon i Göteborgsområdet som vet någon som är duktig på microblading så får ni gärna säga till 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons