Highlights och resetips – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Highlights och resetips

Bilderna från Kroatien tar aldrig slut.. Vilken resa!

Den här resan var en av dom bästa som vi varit på tillsammans med familjen. Det förgyllde resan lite extra då vi bjöd dit våra föräldrar. Jag är så glad över att jag fått en så obeskrivligt fin familj och att vi har möjlighet att hitta på sånna här roliga saker tillsammans. Att resa är en så viktig del av livet och jag är verkligen tacksam över att vi får möjlighet att uppleva världen med våra barn.

I November har vi semester igen och om inte mina föräldrars hus i Spanien är klart så måste vi åka någon annanstans. Någon som har tips? Thailand kanske, eller hur är det där under den månaden? Någon som varit där eller har tips på vart man kan resa under ca 3 veckors tid?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons